Hjælp til vægttab

Klinikken tilbyder 2 typer af forløb, som du kan vælge hvis du søger hjælp til vægttab.

DIÆTIST FORLØBET handler sær om skøn mad og næring, og hvordan du helt konkret kan forbedre din vægt og din sundhed på inspirerende vis.

Vi arbejder også med dine vaner. Du får støtte til at skabe en sund balance omkring dine spisevaner, så du har nemmere ved at holde fast - også på den lange bane.

MENTOR FORLØBET, ligger vægt på de mere psykologiske faktorer i forhold til dine spisevaner. Her går vi i dybden med dine tanker og dine overbevisninger, og hjælper dig henimod en krop og et sind i sund balance.

Vi arbejder også med din næring, og hvad der er godt for dig at spise, men hovedvægten ligger på selvkærligt vægttabs forløb med afsæt i det mentale. Det er ikke et Quick fix, men du skabt at bund solidt fundament.

​Er du tvivl om hvilket forløb der vil være bedst for dig, så gør blot opmærksom på det når du bestiller tid til første konsultation, så sætter jeg ekstra tid af til en afklaring af, hvad der vil være bedst for dig.

Kontakt mig i dag for at få hjælp til vægttab

Er du interesseret i mere information omkring hjælp til vægttab? Så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til mig for mere information.

Kontakt mig på telefon: 55 77 14 54 eller 41 11 14 49. Du kan også sende en e-mail til: heidi@dreist.dk. Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Har du yderligere spørgsmål?

kontakt mig i dag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt