Hjælp til vægttab – Diætistforløbet

Som professionel klinisk diætist tilbyder jeg hjælp til vægttab i form af ”Diætistforløbet”. Diætistforløbet er for dig, der ikke har de store psykiske udfordringer ift. din mad. Du savner støtte i et målrettet forløb for at få det bedre i din krop og optimere dit helbred. Jeg vil have fokus på, hvordan du kan forene din sundhed med lethed uden at skulle stå i køkkenet 24/7.

Forløbet vil have en vejledende og coachende tilgang. Går du efter vægttab, vil det blive tilpasset dit overskud og dine forventninger. Jeg har primært klienter i Næstved, Haslev og Glumsø, men jeg hjælper dig gerne, uanset hvor du bor henne.

Diætistforløbet er målrettet dig, der gerne vil have hjælp til at tabe sig. Det er for dig, der:

 • Er træt af kure og restriktioner, men søger hjælp til vægttab i form af en holdbar livsstilsændring
 • Gerne vil inspireres og optimere din sundhed, så du både kan forebygge og måske ovenikøbet helbrede de skavanker, livet har givet dig med i rygsækken
 • Gerne vil erstatte dårlig samvittighed med en balanceret og sund livsstil, hvor der er plads til lidt af hvert
 • ​Ikke længere gider at være styret af dårlige vaner, men gerne vil gøre arbejdet for at komme dem i til livs. Dvs. blive klogere på de mønstre, der ligger bag og lære, hvordan du kan omsætte dem til bevidste handlinger, der giver DIG magten tilbage


Sådan får du et vægttab, der holder

Mange kan tabe sig, men kun ganske få kan holde et vægttab. Vejen til et varigt vægttab går gennem en kost, som du kan holde ud at leve med i længden. Restriktive kure og ensidige kostplaner er derfor et dårligt bud. Undersøgelser viser, at du i længden som oftest vil tage endnu mere på end da du startede.

Hjælp til vægttab handler ikke kun om at spise gulerødder og tælle kalorier – selvom det kan være effektivt på den korte bane. Hvis du gør dig umage og ligger en mere langsigtet strategi, har du langt større chance for at opnå varig succes med dit vægttab. Det indebærer en kostplan, der tager hensyn til ”hele dig” – altså din hverdag, dine vaner og de ting, du godt kan lide – også selvom de måske ikke er de sundeste. Med andre ord: ”Alt med måde”.

Hos mig er du selv med til at skabe og præge din egen kostplan. På den måde sikrer vi os, at du altid går herfra med en gennemtænkt og holdbar løsning.

De fleste har gennemsnitligt brug for 6-8 konsultationer/vejledninger, men de grundlæggende redskaber vil indgå i startpakken, så du kan også vælge at fortsætte på egen hånd derfra. Du skal påregne at møde i klinikken hver 3.-5. uge. Vi mødes typisk hyppigere i starten, for senere at flade aftalerne ud med længere mellemrum.

Kropsanalyse

Klinikken har en kropsanalysemåler, hvor du, udover at få målt din vægt, også får en grundig analyse af, hvordan din krop er sammensat mht. fedt, muskler, væske og hvordan det er fordelt i kroppen. Vægten fortæller også om dit basale stofskifte, som er en værdifuld oplysning ift. målretning af din kostplan, når du skal have hjælp til vægttab.​

For mange af mine klienter er det en stor motivation at sammenligne resultaterne fra gang til gang. Tallene kan danne udgangspunkt for en målsætningsramme til efterfølgende besøg i klinikken – og hjælpe dig med at holde fokus på den positive udvikling.

Kostanalyse - får du nok?

Du har mulighed for at få lavet en analyse af din kost og derved få kendskab til eventuelle mangler, som du ellers ikke ville have opdaget. Jeg har et kostprogram, hvor vi hurtigt kan få styr på, om du får de næringsstoffer, som din krop har brug for. Du bliver endvidere vejledt grundigt omkring de omstændigheder der kan gøre, at du har et ekstra behov.

Du kan på den måde målrette din kost, så du sikrer dig, at den indeholder alt det, du har brug for – helt nede på mikroplan – men også slippe for at købe dig fattig i kosttilskud, som du IKKE har brug for.

Første KONSULTATION - Diætist forløbet ( 1½ TIME )

 • Gennemgang og analyse af dine nuværende kostvaner.
 • Analyse af dine udfordringer - hvordan løser vi dem?
 • Måling af vægt og fedt % m.m.på professionel helkropsmåler
 • Personlig kost- eller aftaleplan tilpasset dine ønsker og behov.
 • ​Inspirationsmateriale

​​Opfølgende konsultationer (½ time)

Vejledning med udgangpunkt i DINE behov. Fx.​

​​

Ernæringsprofil via mit proffesionelle kostprogram – får du dækket dine næringsmæssige behov ? Har du brug for kosttilskud - eller kan du spare penge ved at droppe dem som du slet ikke har brug for?

 • Hvordan handler du rigtigt ind? - kalorieforståelse og varedeklaration
 • ​​Hvordan tackler du den "søde tand"?
 • ​​Finjustering af din kostplan - herunder også tilpasning af din kostplan når du ikke skal tabe dig mere
 • ​​Hvad kan du selv gøre for at sikre dig en sund tarm og et stærkt immumforsvar?
 • ​​Inspiration, tips og ideer til en nemmere og sundere hverdag
 • ​​Coaching i forhold til hverdagens udfordringer af både fysisk og psykisk karakter​

​​

Vejninger ( 15 min.)

Måling af Vægt og fedt % m.m

Vejninger er korte og ”resultatorienterede”.

De kan være gode til at fastholde dig processen – især hvis det går godt , og der ikke er brug for så meget dialog.​

​​

​​Kontakt mig og få hjælp af professionel diætist

Er du i tvivl om det er et diætist- eller mentorforløb, du har brug for, kan du altid bestille tid til første konsultation. Du kan skrive, at du er i tvivl, så afsætter jeg lidt ekstra tid, så vi sammen kan afklare, hvad der vil være bedst for dig, når du skal have hjælp til vægttab.

Ring til mig på telefon: 55 77 14 54 eller 41 11 14 49. Du kan sende en e-mail til: heidi@dreist.dk. Jeg ser frem til at hjælpe dig med dit vægttab!​​

Har du yderligere spørgsmål?

kontakt mig i dag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt